Pàgina Principal
Qui som
Activitats
Venda
Contacte
   
Comunions
Escola d'Estiu
Animació
Col·legis i AMPA

 

 

Animació (Programació en PDF)

“Passadís del terror:   Estructura coberta que allotja un circuit de la por, adequat per a muntar tant de nit com de dia.. Des de fora, voreu un castell terrofífic, i dins trobaràs actors caracteritzats de bruixes, ogres i vampirs… amb espectaculars efectes especials: llum espectral, sons esgarrifosos i denses boires. Entrada per grups, amb un joc de proves a l’interior, i premi de llepolies temàtiques per als valents que aconseguisquen travessar l’animació sense fer-se’n arrere

Multiesport. Circuit d’esports on els participants poden jugar lliurement a allò que més els agrade: basket, tennis de taula, birles, circuit de futbol, tir a la diana...assessorats pels monitors.


Durada: 180 minuts. Monitors: 2.


Parc Infantil. Compost per 3 colxonetes unflables diferents i un circuit de quads o cars amb l'atenció dels monitors

Durada: 180 minuts. Monitors: 2.

Circuit Infantil. Compost per 2 colxonetes unflables, atracció de bou mecànic i un circuit urbà per a passeig en tren. Tren de 2 vagons per a 25 xiquets.

Durada: 180 minuts. Monitors: 2.

Circuit benjamí. Circuit de jocs i entreteniment per als més menuts: tobogans, piscina de boles, balons i pilotes, birles, tricicles, pintura i maquillatge...Edat infantil (fins 6 anys).

Durada: 90 minuts. Monitors: 2.

Multibots i circuit de patins

Multifira. Fira de jocs on podrem disfrutar tots, participant en les proves de punteria com el tir de pilota als pots, prova amb tiradors, tir amb dards, tir d'anelles, tir a la granota, tir a les birles. També els jocs de taula de tota la vida com els escacs, dames, parxís, oca, naips, tres en ratlla, quatre en ratlla, afonar vaixells, dominó…

Passacarrer de fanals. Apleguem al lloc de la festa amb l'element primordial per a esta: melons per a cent xiquets o majors. Començarem tallant-lo, buidant-lo i modelant-lo amb les mans i les eines que facilitarem. Amb els punxons farem la decoració al voltant del fruit. També tots tindran els seus fils per nigar el fanal i el ciri per a que faça llum. Una vegada caigut el dia, donarem pas al passacarrer per tot el poble, amb música d'animació."

 

 
Web3L.com