Pàgina Principal
Qui som
Activitats
Venda
Contacte
   
Comunions
Escola d'Estiu
Jocs Tradicionals
Col·legis i AMPA
Jocs Tradicionals (Programació en PDF)

Festivals de Jocs

Jocs tradicionals valencians. Els jocs de carrer de sempre, adaptats a un circuit on lliurement els xiquets i gent major van triant: birles, set i mig, caixó, cèrcol, xanques, trompes, caniques, canut, traure xapes, sambori, jocs de corda... L'organització disposa d'equip de sò i ambientació. Amb monitors federats, qualificats i amb experiència.

Durada 120 minuts. Monitors: 4.

Jocs de Pasqua.  Per als dies de Pasqua no rés vé millor que menjar-se la mona i practicar els jocs de tota la vida: volar el catxirulo, jugar a botar la corda o a ballar la trompa, i molts altres més. Regal de catxirulos per als primers 25 xiquets i repartiment final de llepolies per als més menuts.


Biga ensabonada. Prova de la biga ensabonada, on s'oferirà per als més valents la possibilitat de guanyar diferents premis. Es disposarà de tres premis, podent camviar-se per altres de igual valor als proposats per l'organització.També es podran afegir tots els que es vulguen per part del solicitant. Es podrà triar entre la biga infantil (3'50 metres) i la adulta (5'50 metres). Tot el muntatge corre de nostre compte, amb bon ancoratge i seguretat amb colxonetes amortiguants. Per a escalfar l'ambient començarem amb unes curses de sacs i altres proves de cucanyes. Ambientació musical i equip de sò.


Cucanyes. Cucanyes, trencada de perols, cursa de sacs, de bicis i altres proves populars on els xiquets i xiquetes posen tot l'enginy per a dur-se el premi, passant-ho d'allò més divertit. Sempre amb l'atenció dels monitors i amb ambientació musical.

Durada 90 minuts. Monitors: 2.

 

Tallers.
Jocs tradicionals valencians Circuit de jocs tradicionals on tots els majors de 8 anys aprenen com jugar. Breu explicació dels jocs, així de com cadascú pot fer-se els seus elements per a jugar. Després passem a la pràctica, on podrem jugar a birles, pilota, canut, trompa...

Dies duracio: 1 - Hores per dia: 2 - Total hores: 2 - Asistent: 25

Taller -Escola de Jocs tradicionals:

Durada: 30 Hores

 

 

 
Web3L.com