Pàgina Principal
Qui som
Activitats
Venda
Contacte
   
Comunions
Escola d'Estiu
Pilota Valenciana
Col·legis i AMPA
Pilota Valenciana (Programació en PDF)

Exhibició esportiva


Raspall.  El millor espectacle de raspall al carrer o al trinquet, amb quatre professionals de primera fila, alguns d'ells campions de la modalitat. L'organització aporta pilotes, marcador, marxador i equip de sò. També marquem la canxa per adequar-la a les mides de joc. Jugadors: Waldo, Moro, Coeter, Coeter II, Juan, Loripi, Batiste, Alberto, Agustí, Armando, Gorxa, Carlos…Durada: 90 minuts. Jugadors: 4.


Frontó - Galotxa. El millor espectacle de frontó o galotxa. Al frontó jugadors aficionats i exprofessionals de primera fila, com Mezquita, Waldo, Zacarias, Salva, Puchol, Jose… En galotxa, equips amb jugadors de primer nivell, alguns d'ells campions de la modalitat i exprofessionals com Mezquita, Waldo, Voro, Raul, Serrano.. L'organització aporta pilotes, marcador, i marxador. També marquem la canxa per adequar-la a les mides de joc i portem cordes en el cas de que trien modalitat de galotxa.Durada: 90 minuts. Jugadors: 4 a 6.

Tallers.


Escola-Taller de Pilota Valenciana. Pràctica de les modalitats de joc de pilota valenciana. Coneiximent del material de joc i proteccions. Jocs adaptats per al progrés en la pràctica de la pilota. Organització d'una escola de promoció de la pilota i d'un club federat d'aficionats.Durada: 30 Hores."


 

 
Web3L.com